Ga naar hoofdinhoud

De EDSA (de Europese koepel voor stichtingen Downsyndroom) heeft een webpagina ontworpen om een ​​netwerk te creëren tussen families die kinderen hebben met Downsyndroom over de hele wereld. Gezinnen kunnen elkaar in hun land ontvangen via dat platform door een uitnodiging te maken of een uitnodiging aan te vragen.
De EDSA hoopt dat we het platform kunnen gebruiken om mensen uit Oekraïne te helpen die hun thuisland moeten verlaten.

Wat je kunt doen:
1- Maak een account aan op www.edsafamily.com als je vluchtelingen uit Oekraïne kunnen opvangen.

2- Als u families uit Oekraïne kent, laat dan die webpagina zien (deze is compatibel met mobiele apparaten). De EDSA heeft alle organisaties in Europa opgeroepen om dit bekend te maken. De Oekraïense stichting Downsyndroom kent deze website en heeft dit onder haar leden verspreid.

Er is één truc toegepast voor de veiligheid van zowel gastgezinnen als gasten. Alle accounts moeten worden goedgekeurd door een organisatie die wordt vermeld op de registratiepagina van de EDSA. Het platform is alleen voor de mensen die bekend zijn bij een organisatie, bij het aanmaken van een account moeten gebruikers de organisatie selecteren die hen kent. En die organisatie moet het e-mailaccount controleren om de nieuwe gebruiker goed te keuren.

P.S.: de mensen die zich eerder als gastgezin hebben opgegeven bij de SDS, mogen zich hier ook aanmelden, maar je gegevens zijn nu ook bekend bij de Stichting Downsyndroom Oekraïne.

P.S.: wil je hier wel aan meewerken, maar je bent geen donateur van de SDS? Dat kan. Vul SDS in bij de organisatie. Indien nodig nemen wij contact met je op voor iets meer gegevens.

P.S.: deze website kan je ook gebruiken voor uitwisseling in een vakantie.

Back To Top