Ga naar hoofdinhoud
Stichting Downsyndroom en Stichting Upside Down werken aan een inclusieve wereld waar alle kinderen en volwassenen met Downsyndroom er vanzelfsprekend bij horen. Ongeacht leeftijd, geslacht, beperkingen, levensvisie, geloof of overtuiging.

Er zijn 13.000 mensen met Downsyndroom in Nederland met 13.000 verschillen. Help mee om iedereen kennis te laten maken met al die verschillen.

Help  #DITISDOWNSYNDROOM de wereld in

Wil jij ook de wereld laten zien dat iedereen er gewoon mag zijn? Wil je de diversiteit van mensen met downsyndroom laten zien omdat ze er toe doen? Kortom, ben jij trots op je kind en mag de hele wereld dat weten? Laten we dan nu met zijn allen de 13.000 verschillende gezichten van Downsyndroom zien.  Niemand mag representatief zijn voor een hele groep, toch?

We zijn met velen! Je kan helpen. Post vandaag een foto, filmpje of  tekst met een voorbeeld uit jouw leven, gebruik #ditisdownsyndroom en #iktelmee. Doe het op facebook, insta, twitter, LinkedIn. Wij zullen alles delen. Kijken of we met honderden fragmenten de diversiteit duidelijk kunnen maken.

Back To Top