Ga naar hoofdinhoud

Op deze pagina vindt u informatie over de lokale afdeling Kern Apeldoorn en omgeving van de landelijke Stichting DownSyndroom. Het bestuur van de Kern Apeldoorn bestaat uit enkele ouders van een kind met Downsyndroom. We doen dit bij voorkeur met minimaal drie ouders, om zo de taken te verdelen.

De komst van onze kinderen bleek niet het einde van de wereld. Sterker, het opende voor ons een hele nieuwe wereld. Onze kinderen kunnen veel meer dan we ooit hadden gedacht, want het blijkt dat je veel verder komt als je kunt denken in uitdagingen in plaats van onmogelijkheden. Dat willen wij als ouders graag aan iedereen laten zien, want kinderen met Downsyndroom worden helaas nog vaak onderschat door de buitenwereld.

Als Kern Apeldoorn werken wij binnen de kaders van de doelstelling van (het landelijk bureau van) de Stichting DownSyndroom. Ons doel is het aanbieden van contactmomenten met ouders om ervaringen uit te wisselen. We doen dit door middel van het organiseren van activiteiten voor het hele gezin en door andere sociale evenementen, zoals een etentje met alleen ouders.

Bent u net ouder geworden van een kindje met Downsyndroom? Neemt u dan telefonisch contact op met het landelijk bureau van de SDS. Zij hebben een informatiepakket voor u dat zij u graag vrijblijvend toesturen. En indien u daar als nieuwe ouders prijs op stelt, komen wij als Kern Apeldoorn graag bij u thuis om kennis te maken. U krijgt van ons dan meteen een leuke welkomsttas. Voor het maken van een afspraak of voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan per e-mail.

Wanneer uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u automatisch onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor onze activiteiten.

Wij hopen graag met u kennis te maken en/of u eens te ontmoeten bij één van onze activiteiten!

Het bestuur van de Stichting Downsyndroom Kern Apeldoorn

Back To Top