Ga naar hoofdinhoud
Datum 6 april 2024 Tijd 11:30

Wij kondigen hierbij alvast een leuk uitje voor in het voorjaar aan!
Een muziekshow waarbij de kinderen kunnen luisteren én meedoen met de liedjes onder begeleiding van de musici van Het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Zij verzorgen het hele jaar door voorstellingen voor jong en oud.
Een van die voorstellingen is “Apennoten-Klassiek”, een interactieve voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.
Het Rotterdams Philharmonisch Orkest biedt ons de unieke mogelijkheid om op zaterdag 6 april een aangepaste voorstelling voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking bij te wonen. Daarbij worden licht- en geluideffecten aangepast (niet te fel, niet te hard).
Voorafgaand aan de voorstelling is er een uur lang gelegenheid om de liedjes te oefenen die in de voorstelling zullen worden gespeeld. Ook kan er geknutseld en getekend worden.
De voorstelling is op zaterdag 6 april om 11.30 uur, in de Eduard Flipse zaal in de Doelen.
Vanaf 10.30 is iedereen welkom voor het knutselen/liedjes oefenen.
De kosten van de voorstelling zijn 12.50 per persoon.
Wil je mee? 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar kernrotterdam@downsyndroom.nl met vermelding van uw naam, aantal personen en mailadres waar u goed bereikbaar bent. U ontvangt daarna via de Doelen per mail een factuur, waarmee u de tickets kunt betalen. U ontvangt de kaartjes na betaling.
Let op: U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 februari. 
Voor meer informatie over de voorstelling verwijs ik u naar onderstaande link. Via deze link kunt u ook de liedjes downloaden en alvast thuis oefenen.
NB Er is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelen beschikbaar. Heeft u een rolstoelplaats nodig, geef dit dan aan in uw mail.
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over deze unieke gelegenheid!
Hartelijke groet,
Jeanette, Conny, Jacqueline, Seher, Sandra en Linda.
Kern Rotterdam
Back To Top