Ga naar hoofdinhoud
Datum 23 maart 2024 Tijd 15:00 - 17:30

We nodigen jullie hele gezin graag uit voor een gezellige middag bij belevenisboerderij Landgoed Kaamps. In deze email lees je meer over deze middag en hoe je je gezin kan aanmelden.

Wat & Hoe
Landgoed Kaamps is ontzettend leuk voor jong en oud oftewel een loeigoed en leerzaam dagje uit. Je hebt de hele dag de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een kijkje te nemen bij de belevenisboulevard waar je de koeien, de melkrobot en de kaasmakerij kan zien. Bij droog weer kun je daarna nog even de geitjes aaien en spelen in de speeltuin. Om 15 uur is het tijd voor drinken en lekkers in de brasserie. Speciaal voor kern Twente is het ‘Achterhoes’ in de brasserie gereserveerd. De kinderen mogen hier hun eigen cakeje versieren.

Wanneer & Waar
Zaterdag 23 maart 2024
Reservering het Achterhoes in de brasserie om 15 uur
Landgoed Kaamps, Vliegveldstraat 4a, Deurningen

Eigen bijdrage
Kinderen gratis
Volwassenen € 1,50 per persoon

Na opgave ontvang je een bevestiging met het IBAN nummer om de eigen bijdrage te betalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen kinderen tijdens deze dag.

Opgeven kan via kerntwente@downsyndroom.nl. Geef het aantal personen + leeftijden en eventuele allergieën door. Aanmelden is mogelijk tot en met 15 maart 2024.

Groeten kern Twente

Mellanie, Marieke, Linda, Manon en Ellen

Back To Top