Ga naar hoofdinhoud
Datum 24 maart 2024 Tijd 10:00 - 15:00

Op zondag 24 maart is het feest! Van 10.00-12.00 uur organiseren we een gezellige koffie-met-taart-ochtend om Wereld Downsyndroom Dag (WDSD) met elkaar te vieren. We vieren WDSD in onze gezellige, inclusieve huisspeeltuin ´De Gibraltar´ in Amsterdam. De kids spelen, knutselen en ouders kletsen bij, wisselen informatie en ervaringen uit en inspireren elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met gebak.

N.B. de speeltuin is geschikt voor jonge kinderen, maar ook de oudere kinderen kunnen bijvoorbeeld voetballen, schommelen, meedoen aan onze knutselactiviteit of gewoon lekker chillen met een gebakje 😉Komen jullie ook? Meld je dan aan nu via onderstaande link.

AANMELDEN

PIMP-JE-EIGEN-SOKKEN ACTIVITEITVoor wie lekker creatief wil zijn tijdens de feestelijke koffie-met-taartochtend: maak je mooiste sokken zelf! Voor een donatie naar keuze in onze spaarpot, krijg jij een paar witte sokken die je prachtig mag versieren. Hoe leuk om ze meteen aan te doen! Geef je schoenmaat aan op het aanmeldformulier, dan weet je zeker dat je sokken passen!

VANAF 13.00 UUR: VRIENDENCLUB ‘UP TOGETHER’ VOOR KIDS MET DOWNOm 13.00 uur sluit het hek van de speeltuin, want vriendenclub UpTogether heeft dan haar maandelijkse activiteitenmiddag voor haar leden: tieners en jongvolwassenen met Down Syndroom. Er is nu een leuk clubje van jongens en meiden in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar, maar meer vrienden zijn van harte welkom!Kijk op https://uptogether.nl/vriendenclub-amsterdam/ om je aan te melden of schiet Irene aan tijdens de koffie-ochtend voor meer informatie.

Nog even alle details op ’n rijtje:

  • Datum: zondag 24 maart 2024, van 10.00 tot 12.00 uur feestelijke koffie-ochtend
  • Vanaf 13.00 uur: UpTogether vriendenclub (voor haar leden)
  • Koffie, thee, heerlijk gebak voor iedereen en nog meer lekkers voor de kinderen
  • Pimp-Je-Eigen-Sokken activiteit voor alle crea-bea’s
  • Locatie: Speeltuin ´De Gibraltar´ in Bos en Lommer. Adres: Haarlemmerweg 645a, Amsterdam
  • Kosten: Gratis. Downkern Amsterdam trakteert!
  • Aanmelden: alléén via de link en uiterlijk voor 18 maart 2024 (i.v.m. de catering)

Kom je ook? Meld je gezin nu aan en we zien jullie graag op zondag 24 maart 2024. Tot dan!

Hartelijke groet,Het bestuur van Stichting Downsyndroom Kern Amsterdam,Anne, Jin-Hee, John, Marcel, Sandra en Suzan

Back To Top