SDS Info nummer 23-015, 3 oktober 2023

{{var:mycontent:"##%Default content%##"}}

Kom 20 november naar de INC Awards

Koop nu kaartjes voor het spetterende gala van de INC awards.
Het wordt een groot feest in het AFAS theater in Leusden vanaf 19.30 uur.

 

Om half 8 is de prijsuitreiking van de INC awards voor organisaties en bedrijven die bijdragen aan inclusie. Daarna is er een groot feest waar iedereen kan meedoen met optredens van Diggy Dex en Billy Dans en een DJ. Er is heel veel tijd om te feesten.

Koop je kaartjes hier

Wees snel want op = op!

Kom daten en vrienden maken

Het wordt een geweldig leuk feest. Victor Abeln, bekend van het programma First Dates is ook hier de barman!! Het dateprogramma start om 17.00 uur.

 

Er zijn nog plekken vrij voor (jong) volwassenen met Downsyndroom die willen daten of vrienden maken. Heel zorgvuldig proberen we mensen aan elkaar te koppelen. Tijdens het IncAwards café eten we een hapje en doen we spelletjes en er is een leuke bingo.

Vooraf vragen we de deelnemers een vragenlijst in te vullen. Voordat jullie naar Leusden afreizen weet je al of er een match is voor een een-op-een gesprek of dat je met een grotere groep spelletjes gaat doen. Je komt altijd met nieuwe vrienden thuis en heel misschien wel met meer.

 

Koop je kaartje voor het IncAwards café hier. Met dit kaartje kan je ook naar het feest en dansen met Diggy Dex!

 

Natuurlijk kan je ook mee eten tijdens het inspiratiediner. Je krijgt een speciaal 3 gangen menu, inspirerende lezing en natuurlijk toegang tot het feest. Voor bedrijven hebben we een speciaal sponsorpakket

 

Aarzel niet, koop je tickets en kom!

 Stichting Downsyndroom is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan sterkte kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Meer weten? Kijk op geefgerust.nl