SDS Info nummer 23-009, 9 mei 2023

{{var:mycontent:"##%Default content%##"}}

Vrijdag 9 juni 2023: Studiedag 18+

Wanneer je kind 18 jaar wordt veranderd er veel. Je moet gaan nadenken over zaken als wettelijke aansprakelijkheid, passend werk/dagbesteding en voor de toekomst woonruimte.

In deze nieuwe training helpen 3 (externe) deskundigen met alle informatie die je voor de toekomst nodig hebt. Klik hier voor uitgebreide informatie en schrijf je snel in.

Woensdag 24 mei 2023: Studiedag Gedrag en Downsyndroom

Je kind heeft een eigen mening en zie daar maar eens mee om te gaan. Je kind wil dingen beslist niet en andere dingen altijd, ook als het niet uit komt. Je kind duwt en trekt bij buiten spelen. Allemaal gedrag dat niet handig is in het dagelijks leven. Iedereen wordt uitgenodigd om een eigen voorbeeld vooraf in te sturen, zodat je echt een antwoord krijgt op jouw specifieke vraag.

Deze training geeft je handvaten om zo te reageren dat je kind passender gedrag kan gaan ontwikkelen. De training is gebaseerd op het boek ‘positief gedrag stimuleren’ van David Stein. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Schrijf je snel in.

Verhuizing

Intussen zijn we verhuisd naar de benedenverdieping. In een van de vorige nieuwsbrieven lieten we al weten dat we gingen verhuizen van de 1e verdieping naar de begane grond. We hebben nu alle dozen weer uitgepakt. De werkplekken zijn ingericht en we zijn erg blij met het resultaat. 

Familiedag Efteling

Vandaag heeft iedereen die zich heeft ingeschreven voor de familiedag mail gehad. Heb jij wel kaarten gekocht maar geen mail gehad? Laat het ons even weten via info@downsyndroom.nl

 Stichting Downsyndroom is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan sterkte kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Meer weten? Kijk op geefgerust.nl