Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden bij Ed & Jolanda
e-mail: kernnoordhollandnoord@downsyndroom.nl
telefoon: 06-12311068

Ed en Jolanda

Mijn naam is Ed Langedijk, vader van Esmee. Zij is nu 10 jaar. Samen met de SDS Noord Holland Noord organiseren we een aantal keer per jaar bijeenkomsten voor de gezinnen met een kind met het downsyndroom. Het voelt goed om mensen met elkaar in contact te brengen. We kunnen leren van elkaar en tegelijk kunnen de kinderen samen spelen. De bijeenkomsten hebben mij gesterkt en hopelijk sterkt het ook u.

Hallo, Jolanda Langedijk is mijn naam en samen met Ed de ouders van Esmee. Tevens zijn we pleegouders van onze andere 2 kinderen in ons gezin. Ik wil me inzetten voor de kern SDS Noord Holland Noord omdat ik het leuk en belangrijk vind dat ouders en kinderen met downsyndroom elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.

Sylvia

Ik ben Sylvia Kamstra. Moeder van de tweeling Ranomi en Vajèn. De meiden zijn geboren in 2012 en gaan nu beide naar dezelfde kleuterschool in verschillende groepen. Vajèn was een flinke verassing maar we zijn heel blij met haar en ze wil niet onderdoen voor haar zus. Ze heeft een gaatje in haar hart waar ze misschien in de toekomst aan moet worden geopereerd. Nadat ze op 3 jarige leeftijd is geopereerd aan haar neus-en keelamandelen is ze bijna nooit meer ziek. Hadden we dat maar eerder gedaan.

Barbara

Hoi, Ik ben Barbara A. Italiani. Ik kom uit Brazilië en woon al meer dan 10 jaar in Nederland. Ik ben getrouwd met Aldert en moeder van Emilie, Lucas en Nick geboren in 2012 met downsyndroom. Nick is een vrolijk eigenwijs gezond kereltje waar wij helemaal dol op zijn! Ik zet mij in voor de stichting vooral voor de groep met DS kinderen van 0 tot 5 jaar. Wij zijn een leuke groep van ouders die heel open en eerlijk zijn en graag onze kennis en ervaring delen. Bij Nick gebruiken wij het ontwikkeling stimulatie programma “Kleine Stapjes” en “Leespraat”, en voor taal ondersteunende gebarentaal.

Back To Top