Ga naar hoofdinhoud
Datum 20 november 2023 Tijd Hele dag

Stichting Upside Down en Stichting Downsyndroom presenteren op 20 november 2023 de 2e editie van de INC Awards: Dé prijzen voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren.

Via www.incawards.nl kan je je opgeven voor het fantastische gala en je kan organisaties en bedrijven nomineren voor een INC award. Het gala is maandagavond 20 november in het AFAS theater in Leusden.

Speciaal voor mensen met Downsyndroom is er een datingprogramma!

Wil jij op de rode loper met een date aan je arm? Uit je dak gaan op de dansvloer met een nieuwe vriend of vriendin? Meld je dan aan voor onze datingservice? Je wordt dan ontvangen in ons datingcafé. Dan maak je kennis met de match die wij op basis van je persoonlijke gegevens hebben gevonden. Je kunt elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Als het klikt, kunnen jullie samen naar het gala voor een geweldige avond! Natuurlijk is er voor je ouders en/of begeleiders ook een leuk programma.

Back To Top