Ga naar hoofdinhoud
Datum 27 januari 2024 Tijd 16:30 - 18:15

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor een bowlingmiddag/avond, speciaal voor onze wat oudere kinderen. De minimumleeftijd voor het bowlen is 10 jaar!

We zijn zaterdag 27 januari te gast bij Bowlingcentrum Apeldoorn, Nieuwstraat 66 te Apeldoorn. Alle kinderen vanaf 10 jaar zijn hier speciaal voor uitgenodigd, inclusief jullie broers en/of zussen die het leuk vinden om mee te gaan. Vanaf 16.30 uur zijn jullie welkom, we kunnen om 17.00 uur met bowlen beginnen.

Er zijn drie banen voor ons gereserveerd, dus plaats genoeg en zo kan iedereen lekker vaak aan de beurt komen. Ouders zijn welkom om te blijven kijken en aansluitend mee te eten. Na een uurtje bowlen blijven we hier om lekker patat met een snack te eten en een ijsje toe. Er is onbeperkt limonade te drinken. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De kosten worden door ons betaald, dus deelname is gratis. Ouders kunnen ook mee eten. Graag zien we jullie allemaal op 27 januari. Opgave graag via kernapeldoorn@downsyndroom.nl uiterlijk vrijdag 19 januari.

Vermeld in je mail de namen en leeftijd kinderen, geef aan hoeveel ouders willen mee-eten en of er dieetwensen zijn.

Back To Top